Zakaj ekozarček?

Ekozarček je inovativna in cenovno dostopna rešitev za vse organizatorje prireditev, ki sledijo sodobnim trendom in vse bolj okoljsko ozaveščenim potrošnikom. Ekozarčki so pralni in primerni za večkratno uporabo, zato zmanjšujejo količino odpadkov in razbremenjujejo okolje. Z dvema linijama in možnostjo potiska predstavljajo odlično izbiro za širok spekter prireditev.

okolju prijazno
Okolju prijazno
Danes se dobro zavedamo, da plastika za enkratno uporabo močno obremenjuje okolje. Nova mantra na področju odpadkov se glasi “zmanjšaj, ponovno uporabi, recikliraj”. Tudi EU zakonodaja se razvija v smeri postopne prepovedi plastičnih izdelkov za enkratno uporabo. Tej viziji prav tako sledi ekozarček – kozarček za večkratno uporabo, ki zmanjšuje količino odpadne embalaže na prireditvah.
cistoca na prireditvi
Čistoča na prireditvi
Plastične kozarce za enkratno uporabo obiskovalci prireditev včasih odvržejo kar na tla namesto v smeti. Zaradi tega prihaja do nasmetenih in neurejenih prizorišč, ki kvarijo celotno podobo ter izkušnjo prireditve. Z uporabo ekozarčkov, za katere organizatorji pogosto računajo kavcijo, se lahko tej težavi izognete in poskrbite za ohranjanje čistoče.
moznost potiska
Možnost potiska
Ekozarčki ponujajo oglasni prostor za vaš dogodek ali sporočila partnerjev tako med samo prireditvijo kot tudi po zaključku, saj obiskovalci kozarec po želji vzamejo s seboj kot spominek. Na kozarce je mogoče natisniti nešteto kreativnih sporočil in podob. Skupaj bomo zagotovo našli najboljšo možnost za vas.
nižji stroški
Nižji stroški
Organizatorji večjih prireditev dobro vejo, da znaten del nastalih odpadkov predstavljajo kozarci za enkratno uporabo, odvoz odpadkov pa ni poceni. Večkratna uporaba ekozarčkov niža stroške in omogoča prihranke pri odvozu odpadkov. Kozarci so vzdržljivi, najem pa cenovno ugoden.

Pred in po uporabi storitve ekozarček

Kaj pravijo drugi?

Pravilna odločitev!

Za najem ekozarčkov smo se v prvi vrsti odločili zaradi trajnostne naravnanosti podjetja. Odločitev je bila pravilna, saj smo v primerjavi z lanskim letom občutno zmanjšali količino proizvedenih odpadkov. Poleg tega je bilo prizorišče festivala precej bolj čisto, saj obiskovalci kozarcev niso puščali po tleh.

Lea T.

Vzdržljivost kozarčkov!

Presenetila me je vzdržljivost ekozarčkov, ki se zlepa ne obrabijo. Lahko jih uporabljamo na vrsti športnih dogodkov, nato pa so varno skladiščeni do naslednje sezone. S tem smo uspeli znižati stroške odvoza odpadkov.

Loti K.

Super rešitev za praznovanje!

Ekozarček se je izkazal kot super rešitev za praznovanje obletnice mojih staršev, ko sem praktično čez noč potrebovala večje število kozarcev. Dostava in prevzem sta bila zelo profesionalna, pa še pomiti jih ni bilo treba.

Maja M.

Uporabljali jih bomo tudi v prihodnje

Od obiskovalcev naših kulturnih prireditev smo prejeli mnogo pozitivnih odzivov glede uporabe kozarcev za večkratno uporabo. To potrjuje naše prepričanje, da je plastika za enkratno uporabo stvar preteklosti. Ekozarčke bomo z veseljem uporabljali tudi v prihodnje.

Marjana C.

Dodatna promocija

Z ekozarčki smo zelo zadovoljni, saj lahko nanje natisnemo kar želimo. Ker jih številni uporabniki po koncu koncerta vzamejo s seboj, nam služijo tudi kot dodatna promocija.

Nina S.

Število dogodkov z ekozarčkom

ŠTEVILO ZMANJŠANIH KG ODPADKOV

Poskrbimo za pranje in skladiščenje

Med posameznimi najemi ekozarčke profesionalno operemo, posušimo in zapakiramo. Naša storitev ustreza strogim higienskim standardom – čistoča je absolutna prioriteta. Če si želite imeti lastne kozarce, a nimate prostora za njihovo skladiščenje, vam prav tako priskočimo na pomoč. Ekozarčke varno shranimo in vam jih vrnemo v odličnem stanju.

Poskrbimo za pranje in skladiščenje

Med posameznimi najemi ekozarčke profesionalno operemo, posušimo in zapakiramo. Naša storitev ustreza strogim higienskim standardom – čistoča je absolutna prioriteta. Če si želite imeti lastne kozarce, a nimate prostora za njihovo skladiščenje, vam prav tako priskočimo na pomoč. Ekozarčke varno shranimo in vam jih vrnemo v odličnem stanju.

Prilagodljivost

Naročite lahko manjše ali večje količine ekozarčkov v dveh različnih velikostih. Lahko jih najamete ali kupite. Lahko so potiskani ali brez potiska… Skratka, zelo smo prilagodljivi in osredotočeni na vaše želje in potrebe. Naše stranke cenijo hitro odzivnost, ki je na področju organizacije dogodkov še posebej pomembna. Prav tako ponujamo dostavo in prevzem kozarcev po celotni Sloveniji, ne glede na količino.
ekozarcek-dostava
O nas
EKOZARČEK  d.o.o.
Gozdna pot 10A,
1370 Logatec