STORITVE

Močno verjamemo v našo vizijo in odlično skrbimo za prav vsak ekozarček, kar se odraža v našem poslovanju. Storitve z veseljem prilagajamo vašim potrebam in naravi dogodka. Zaupajte nam svoje želje, mi poskrbimo za vse ostalo.

najem
NAJEM
Ekozarčke lahko po ugodni ceni najamete za specifičen dogodek ali daljše časovno obdobje. Najem ekozarčkov, tako nepotiskanih kot potiskanih, je povsem preprost. Omogoča vam, da prihranite čas nakupa, transporta in odvoza kozarcev za enkratno uporabo, obenem pa naredite veliko uslugo naravi.
potisk
TISK

Vaše ekozarčke lahko okrasimo z uporabo digitalnega tiska, sitotiska ali rotacijskega tiska. Pri oblikovanju motivov ne poznamo omejitev in smo odprti za vse vaše ideje. Odločite se lahko za potisk celotne površine kozarčka, delno dekoracijo ali zgolj vaš logo. Za vas z veseljem potiskamo 100 ali 100.000 kozarcev.

pranje
PRANJE

Med posameznimi najemi ekozarčke profesionalno operemo, posušimo in zapakiramo. Naš pralni proces je razvit posebej za kozarce za večkratno uporabo in ustreza strogim higienskim standardom. Čistoča ekozarčkov je naša absolutna prioriteta.

skladiscenje
SKLADIŠČENJE

Si želite imeti lastne kozarce za večkratno uporabo, vendar nimate prostora za skladiščenje? Prepustite skladiščenje nam. V času, ko jih ne potrebujete, ekozarčke varno shranimo in vam jih vrnemo v odličnem stanju.

dostava in prevzem
DOSTAVA & PREVZEM

Si želite imeti lastne kozarce za večkratno uporabo, vendar nimate prostora za skladiščenje? Prepustite skladiščenje nam. V času, ko jih ne potrebujete, ekozarčke varno shranimo in vam jih vrnemo v odličnem stanju.

svetovanje
SVETOVANJE

Z velikim navdušenjem z vami delimo naše izkušnje. Svetujemo vam pri izbiri tehnologije potiska, količine in velikosti ekozačkov, ter pri oblikovanju motivov. Tu smo, da vam pomagamo organizirati vašo prireditev z ekozarčki.

prodaja
PRODAJA

Bi radi imeli svoje okolju prijazne kozarčke, ki jih lahko uporabljate ob različnih priložnostih in dogodkih? Pri nas lahko kupite nepotiskane ali potiskane ekozarčke – že od 100 kosov dalje.

oblikovanje
oblikovanje

Ne veste, kako bi oblikovali vaš ekozarček? Ni problema. V ekipi imamo kreativne grafične oblikovalce, ki bodo pozorno prisluhnili vašim željam in oblikovali popoln kozarček za vaš dogodek.

PREVERITE PONUDBO

S klikom tukaj lahko preverite ponudbo naših ekozarčkov.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Zanimajo nas

Najem ali nakup

Način dostave

Druge storitve

O nas
EKOZARČEK  d.o.o.
Gozdna pot 10A,
1370 Logatec